Professionaalsed Hiina kõrgsurvepesurite tarnijad ja tootjad

Hiina juhtival survepesurite tootjal BISONil on aastatepikkune tööstuse kogemus ja kõige arenenumad tootmisliinid. Pakume täielikku valikut kvaliteetseid, uuendusliku disaini ja kohandamisvõimalustega survepesureid, mis vastavad igale vajadusele ja rakendusele. Lubame pakkuda suurepärast klienditeenindust, ranget kvaliteedikontrolli protsessi. Tehke koostööd BISONiga juba täna ja kogege partnerluse eeliseid usaldusväärse tööstusharu liidriga, kus pidev innovatsioon tagab, et pakute oma klientidele usaldusväärseid ja tipptasemel tooteid

Alustage nüüdsest oma Hiina kõrgsurvepesurite hulgimüügiäri.

BISON kõrgsurvepesurid

Kogege ülimat survepesulahendust meie populaarsete survepesurite mudelitega – asjatundlikult välja töötatud parima jõudluse, kasutajasõbralike funktsioonide ja võrratu vastupidavuse tagamiseks, mis ületab kõik teie puhastusootused.

surveveepuhasti
Bensiini survepesur

Surveveepuhasti

Ülevaade Kiirdetailid Masina tüüp: kõrgsurvepesuri seisukord: uus päritolukoht: Zhejiang, Hiina

elektriline pesumasin 1
Bensiini survepesur

kaubanduslik survepesur

See kaubanduslik survepesur on vastupidav ühes tükis sulamist alumiiniumist ühendusvardaga. Omades kaks

uue disainiga autopesumasin
Bensiini survepesur

Uue disainiga autopesumasin

Survepesuril on teie kodus palju kasutusvõimalusi alates põrandate ja voodri puhastamisest kuni pesemiseni

Miks valida BISON?

tehas

TEHase VÄLJUSTUS

BISON pakub kvaliteetseid tooteid ja professionaalset teenindust tehasehinnaga

kvaliteet

SUURUS KVALITEET

Kõik tooted vähemalt 1-aastase garantiiga. Saame kohandada teie vajadustele vastavaks.

teenus

7/24 MÜÜGIJÄRELTEENUS

Kiire vastus 24 tunni jooksul võrgus. Meie müügijuht vastab teile võimalikult kiiresti.

Lisateavet MEIE KOHTA või VÕTKE MEIEGA ÜHENDUST, et arutada oma konkreetseid nõudeid.

Survepesurile õige otsiku valimine tagab tõhusa puhastamise ilma pindu kahjustamata. Võtke arvesse järgmisi tegureid:

  • Pihustuskontsentratsioon: kahjustuste vältimiseks katsetage väiksemaid düüsiavasid vastupidaval pinnal.
  • Reguleeritavad düüsid: Madalama psi survepesuritel on sageli erinevate ülesannete jaoks reguleeritavad düüsid.
  • Värvikoodisüsteem: tutvuge erinevate pihustusnurkade jaoks mõeldud düüside värvidega, näiteks must (65 kraadi) pesuvahendi jaoks, valge (40 kraadi) õrnade esemete jaoks, roheline (25 kraadi) majapidamises puhastamiseks, kollane (15-kraadine) aste) betooni plekkide jaoks ja punane (0 kraadi) sitkete pindade jaoks.

Kaaluge ka pöörlevate düüside või reguleeritavate varraste kasutamist mitmekülgsuse tagamiseks. Õige survepesuri ja otsiku valik tagab tõhusa puhastamise ja pinnakaitse.

Survepesurit ostes on oluline meeles pidada, et kõik tarvikud pole vajalikud. Mõned levinumad tarvikud hõlmavad voolikuühenduse pihustit, aiavoolikuühendust, manomeetrit ja kõrgsurvejoa otsikut.
Kui te ei vaja ühtegi neist tarvikutest, saate säästa raha, valides mudeli, mis neid ei sisalda. Kui aga vajate ühte või mitut nendest tarvikutest, on kõige parem osta need koos, et saaksite neid kasutada koos valitud survepesuriga.

Survepesuriga saab teha palju asju ja võimalusi piirab vaid teie kujutlusvõime! Siin on mõned ideed alustamiseks:

  • Puhastage välispinnad: välispindadelt mustuse, mustuse ja grafiti eemaldamiseks kasutatakse survepesurit.
  • Puhtad autod: Survepesurid sobivad suurepäraselt kuivanud autovaha ja poleerimise eemaldamiseks ning autode kroomitud viimistluse puhastamiseks.
  • Graffiti eemaldamine: seda on hea kasutada grafiti ja muude märkide eemaldamiseks seintelt ja muudelt pindadelt.
  • Puhastage tekid ja siseõued: survepesur sobib suurepäraselt tekkide ja terrasside puhastamiseks, rooste eemaldamiseks ja betooni puhastamiseks.
  • Puhastage praht: Survepesurit kasutatakse ka vihmaveerennide ja vihmaveetorude puhastamiseks, prahi ja lehtede eemaldamiseks ning rennide sisemuse puhastamiseks.
  • Puhastage kõnniteed: survepesurist on palju abi ka kõnniteedelt mustuse, prahi ja sambla eemaldamisel.
  • Puhastage aknad: Survepesur on hea ese akende puhastamiseks, sh klaasi seest ja väljast ning vesi- ja sõrmejälgede ning palju muu eemaldamiseks.

Survepesurite põhjalik ostujuhend teile

Sisu
piisoni kõrgsurvepesur

Tere tulemast meie põhjalikku survepesurite ostjate juhendisse. Potentsiaalse edasimüüjana on oluline mõista turul leiduvaid erinevaid survepesurite tüüpe, meie ettevõttelt ostmise eeliseid ja seda, kuidas teha meie kaubamärgilt ostetava toote valimisel kõige teadlikum otsus. Selles juhendis selgitame, mis eristab meie survepesureid teiste ettevõtete omadest, ja tõstame esile ainulaadsed funktsioonid, mida te mujalt ei leia.

Survepesurite tüübid

Turul on kolme peamist tüüpi survepesureid: elektri-, gaasi- ja diiselpesureid. Igal tüübil on oma eelised ja puudused, mis sõltuvad kliendi konkreetsetest vajadustest.

Elektriline survepesur

Elektrilised survepesurid on suurepärane valik kergeteks puhastustöödeks, nagu autode, välimööbli ja väikeste tekkide pesemine. Need on vaiksemad, keskkonnasõbralikumad ja vajavad vähem hooldust kui bensiini- või diiselmootorid. Siiski ei pruugi need pakkuda piisavalt võimsust raskete puhastustööde jaoks.

Bensiinimootoriga survepesurid

Bensiinimootoriga survepesurid sobivad ideaalselt keskmise kuni raske tööga puhastustöödeks. Need on võimsamad kui elektrilised mudelid ja saavad hõlpsalt hakkama selliste ülesannetega nagu suurte tekkide, sõiduteede ja vooderduste puhastamine. Kuid need on valjemad, eraldavad suitsu ja vajavad rohkem hooldust.

Diiselmootoriga survepesur

Diiselmootoriga survepesurid on võimsaim valik, mistõttu sobivad need raskeveokiteks kommerts- ja tööstusrakendusteks. Need on kütusesäästlikud ja nende mootori tööiga on pikem, kuid need on kõige mürarikkamad ja tekitavad rohkem heitgaase kui teised valikud.

Teadliku otsuse tegemine: peamised kaalutlused

Valides meie kaubamärgilt survepesurit, on oluline arvestada mitmete teguritega, mis tagavad, et teete kõige teadlikuma otsuse.

Vooluallikas

Tehke kindlaks, milline toiteallika tüüp (elekter, gaas või diisel) sobib teie klientide vajadustega kõige paremini. BISON pakub laia valikut survepesureid kõikidele jõuallikatele, tagades sellega, et suudate rahuldada klientide erinevaid eelistusi ja nõudeid.

Surve väljund

Võtke arvesse kavandatud puhastustoimingute jaoks vajalikku survet (mõõdetuna PSI-s). Meie survepesuritel on erinevad PSI reitingud, alates kergeveokite mudelitest 1,500 PSI eluruumides kuni raskeveokite mudeliteni kuni 4,000 PSI kommerts- ja tööstuslike rakenduste jaoks.

Voolukiirus

Voolukiirus (mõõdetuna GPM-is) näitab, kui palju vett suudab survepesur minutis väljastada. Pakume erineva vooluhulgaga survepesureid alates 1.2 GPM väiksemate puhastustööde jaoks kuni 4 GPM nõudlikumate tööde jaoks, võimaldades pakkuda oma klientidele nende vajadustele kõige sobivamat varianti.

Kaasaskantavus

Hinnake, kas teie kliendid vajavad kaasaskantavat seadet või on statsionaarne mudel nende vajadustele sobivam. Meie tootevalikusse kuuluvad nii kerged, kompaktsed, mugavate transpordiomadustega üksused kui ka statsionaarsed mudelid, mis on mõeldud suure koormusega ja pidevaks kasutamiseks.

Tarvikud ja lisaseadmed

Kaaluge mitmesuguseid tarvikuid ja tarvikuid, mida teie kliendid võivad konkreetsete puhastustööde jaoks vajada. Meie survepesurite mitmekülgsuse ja tõhususe suurendamiseks pakume laia valikut ühilduvaid tarvikuid, nagu pinnapuhastusvahendid, pikendusvardad ja vahtplastist kahurid.

kõrgsurvepesuri tarvikud

Ostmine professionaalselt kõrgsurvepesuri tootjalt

Soovitame teil kaaluda oma survepesurite vajaduste jaoks partnerlust meie ettevõttega. BISON pakub mitmeid eeliseid, mis eristavad meid konkurentidest:

  • Kvaliteetsed tooted: Valmistame oma survepesureid kvaliteetsetest materjalidest ja komponentidest, et tagada vastupidavus, töökindlus ja optimaalne jõudlus.
  • Uuenduslikud funktsioonid: BISONi survepesurid on varustatud unikaalsete funktsioonidega, nagu reguleeritavad rõhuseaded, hõlpsasti käivitatavad süsteemid ja kiirühenduspihustid, mis pakuvad kasutajatele täiendavat mugavust ja tõhusust.
  • Konkurentsivõimeline hind: Pakume oma toodetele konkurentsivõimelist hinda, muutes need teie jaoks atraktiivseks.
  • Erakordne klienditugi: oleme pühendunud pakkuma silmapaistvat kliendituge, sealhulgas tehnilist abi, koolitusmaterjale ja kiireid vastuseid päringutele.

Oleme kindlad, et meie survepesurid on teie tootevalikusse väärtuslik täiendus. Võtke meiega ühendust juba täna, et arutada edasimüüjate võimalusi ja saada lisateavet selle kohta, kuidas saame aidata teil teie ettevõtet kasvatada.

KÜSIMUSED?
VÕTKE MEIEGA ÜHENDUST TÄNA.

Seonduvad postitused

kuidas survepesurit talveks muuta

kuidas survepesurit talveks muuta

BISON arutab kõiki samme, mida peate survepesuri talveks muutmiseks tegema. Survepesuri talvitumine on selle pikema eluea jaoks oluline. Alustame.

kuidas survepesur töötab

Kuidas survepesur töötab

Kas soovite teada survepesuri tööpõhimõtteid? Siis olete jõudnud õigesse kohta. Selles blogipostituses selgitab BISON survepesuri tööd ja palju muud.

Ei saa piisavalt?

Tellige eksklusiivsed pakkumised ja värskendused uute saabujate kohta